Actueel

De 25e editie van de alumnidag van prof. Frans Boekema, met een speciaal ERAC tintje

gepubliceerd

ERAC kent een lange historie van succesvolle adviseurs, aandeelhouders en directeuren die zijn opgeleid door prof. Frans Boekema. Een unieke man, die niet alleen in de wetenschap, maar ook in de praktijk zijn sporen heeft verdiend.


Noord-Holland haalt 728 miljoen aan Europees geld binnen

gepubliceerd

Tussen 2014 en 2018 is 728 miljoen euro aan Europese subsidie toegekend aan organisaties in Noord-Holland, die daarmee 2130 projecten hebben uitgevoerd.


Column | Meer grip op Europa

gepubliceerd

Met de Brexit, de Europese Parlementsverkiezingen en besluitvorming betreffende het Meerjarig Financieel Kader (MFK) 2021-2027 wordt 2019 een jaar dat men zich lang zal blijven herinneren. De gevolgen zullen ongeacht de uitslagen langdurig voelbaar zijn in Brussel, Den Haag en de regio’s.


Column | Het ABC van succesvolle samenwerking

gepubliceerd

Een belangrijke succesfactor voor maatschappelijke innovaties is publiek-private samenwerking. Dat blijkt al jaren uit onderzoek – onder meer door TNO in haar publicatie ‘De Staat van Nederland Innovatieland 2016’.


Regiodeals: van ‘Deal or no Deal’ naar ‘Deal with it’

gepubliceerd

In november van het voorgaande jaar is de champagne vroegtijdig ontkurkt in twaalf regio’s, die met succes een voorstel hebben ingediend voor de regio envelop. Gefeliciteerd met deze prachtige eerste stap.


Oproep voor projectvoorstellen - GIST

gepubliceerd

Bent u actief in de proces- en maakindustrie waarbij continue innovatie en hoge mate van specialisatie centraal staan? Ziet u het verduurzamen van producten en productieprocessen als onderscheidende factor voor toekomstgerichte groei? Heeft u hiervoor onvoldoende eigen kennis in huis, voorziet u hoge opstartkosten en bestaat er onzekerheid ten aanzien van verduurzamende investeringen? Wellicht kan het GIST-programma u een stap verder brengen!


 Agenda

Bekijk meer