Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste leden: junior adviseurs Miloe Bosten en Dionne Klaessen en financieel adviseur Johan van de Vijver.

Miloe Bosten

Junior adviseur

Maak kennis met Miloe. In haar vrije tijd sport ze, wandelt ze door de bossen en bezoekt ze festivals. Ook spreekt ze graag af met vrienden om te borrelen en feestjes te vieren. Een druk sociaal leven dus. Haar ongezonde gewoonte begint met de w en eindigt op ijn. Combineer een goede dronk met een blok kaas en haar weekend kan niet meer stuk!

Deze junior adviseur weet mensen en hun wensen goed in te schatten. Met haar achtergrond in human resources wil Miloe impact maken. Ze is altijd op zoek naar een goede balans tussen de commerciële kant van het bedrijfsleven en de menselijke relatie met de medewerker.

Johan van de Vijver

Financieel adviseur

Dit is Johan van de Vijver. Zou u hem in zijn jonge jaren vragen wat hij wilde worden, dan kon hij geen antwoord geven. Waarschijnlijk omdat hij het bestaan van de functie financieel adviseur nog niet kende. Johan is fervent fan van Ajax en zo nu en dan in de sportschool te vinden. Eenmaal thuis kan een speciaalbiertje niet missen. Een andere specialiteit van Johan is taal. Van zijn talenknobbel maakt hij graag gebruik tijdens zijn vakanties naar Duitsland.

Deze doortastende kracht is altijd op zoek naar hoe processen sneller of beter kunnen. Zijn manier van impact maken? Complexe casussen voor iedereen begrijpbaar maken. En verbinding leggen tussen de wereld van de ondernemer en de wereld van de overheid.

Dionne Klaessen

Junior adviseur

Ontmoet Dionne Klaessen. Een enthousiaste wereldreiziger die eenmaal thuis het liefst op haar sloffen loopt. Als kind droomde ze ervan om huisarts te worden. Vandaag de dag is ze werkzaam als junior adviseur bij ERAC. U kunt wel stellen dat mensen helpen in de aard van dit beestje zit.

Dionne is een vrolijke en georganiseerde adviseur die niet schrikt van complexe materie. Sterker nog, ze pluist het graag voor u uit. Deze nieuwe aanwinst gooit haar frisse blik graag in de strijd om samen met u impact te maken.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures