Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste gezichten: Trainee Chantal Peters, Adviseur Sander Elemans en HR-expert Nikki  Sanders.

Chantal Peters

Trainee

Welkom Chantal Peters! Chantal combineert graag het beste van meerdere werelden: Duits en Pools bloed in haar aderen, Breda en Kerkrade als woonplaats, de vier business units van ERAC als haar werkterrein. Als trainee zal ze de organisatie de komende tijd gaan verkennen, op zoek naar de business unit die haar het beste past.

Na een week hard werken zoekt Chantal in het weekend de spanning op met een thrillerboek of een zinderende formule-1 race. En hoewel ze groot fan is van deze solo-sport, gaat Chantal zelf het liefst voor de samenwerking. Want zoals ze zelf zegt: “Als je de juiste mensen samenbrengt die hetzelfde doel hebben kunnen er mooie resultaten ontstaan”.

Haar ideale maatschappij is er dan ook een waar men harmonieus samenleeft en gezamenlijk overlegt. In zo’n maatschappij zou Chantal graag willen wonen, en dan het liefste in een groot huis met veel dieren om zich heen. Of dat in Nederland of in haar tweede thuisland Spanje zal zijn? Dat zoekt ze nog uit!

Sander Elemans

Adviseur

Dit is Sander Elemans, student bestuurskunde aan de Radboud Universiteit en bezig met de master Publiek Management. Als stagiair binnen de businessunit MFI zal hij zich storten op thema’s als blending, fondsmanagement en revolverende fondsen.

Je leest het: Sander is een liefhebber van financiën. In zijn eigen tijd is hij fanatiek bezig met beleggen. Voor een fundamentele analyse van een aandeel mag je hem altijd wakker maken. Zijn grote droom? Dat is het bijdragen aan een grote investering. Wél een die succesvol en maatschappelijk relevant is natuurlijk.

Een steentje bijdragen aan de maatschappij is wat Sander ook bij ERAC hoopt te bereiken. Voor zijn scriptie zal hij zich bezighouden met de informatieasymmetrie tussen fondsmanagers en overheden. Deze twee partijen op één lijn brengen, daar bijt hij zich graag in vast.

Nikki Sanders

HR-expert

Aangenaam Nikki! De juiste poppetjes op de juiste plek, dat is waar Nikki blij van wordt. Met een scherp oog voor talent en een luisterend oor voor sollicitanten speurt deze enthousiaste HR-expert naar nieuwe collega’s.

De juiste plek voor Nikki zelf? Dat zou zomaar haar favoriete vakantieland Griekenland kunnen zijn. Óf Canada, want ze droomt ervan dat land ooit samen met haar vriend per camper te doorkruisen.

Loop je Nikki tegen het lijf? Drink een kop cappuccino –met kokosmelk of havermelk– en maak kennis. Tegen het einde van de week mag dit ook een lekker wijntje zijn. Houdt ze van!

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures