Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe maken ze het verschil? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste collega’s: adviseur Hande Taner, subsidie-expert Kevin Witteveen en stagiaire Anne Jacobs.

Kevin Witteveen

Subsidie-expert

Dat je alles uit het leven moet halen wat erin zit, hoef je onze nieuwe collega Kevin niet te vertellen. Voetbaltraining geven, de wereld verkennen, een moestuin bijhouden en afspreken met vrienden is slechts een greep uit de vele dingen die hem bezighouden. Ook op professioneel vlak benut Kevin graag het potentieel. Als subsidie-expert zet hij creatieve denkers en ontwikkelaars in hun kracht, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Waar Kevin zelf goed in is? Praktisch denken en zalm bereiden op de barbecue. Je bent een bourgondiër of je bent het niet.

Hande Taner

Adviseur

Als adviseur versterkt Hande sinds kort ons team Projecten en Subsidies. Daar zijn we blij mee, want Hande brengt veel kennis over de Europese Unie, beleidsprocessen en het maatschappelijk middenveld mee. Deze materie maakt ze bovendien begrijpelijk en praktisch voor de Europese burger. Als het aan Hande ligt, wordt iedereen namelijk meegenomen in relevante maatschappelijke ontwikkelingen. Hande heeft aandacht voor de ander. Ze neemt graag de tijd voor goede gesprekken met collega’s of familieleden, om zo te bouwen aan een sterke relatie. Maar is het me-time? Dan gaat ze sporten, duikt ze in een fantasyboek of kijkt ze naar een aflevering van The Office. Welkom op onze office, Hande!

Anne Jacobs

Stagiaire

Dit is Anne, student bestuurskunde en de nieuwe stagiaire binnen team ERAC. Via haar vader kwam Anne al vroeg in aanraking met systeemdenken. Dat zou zomaar de reden kunnen zijn van haar grote interesse in netwerken, de Europese Unie en triple helix-samenwerkingen. Naar eigen zeggen kan ze niet wachten om te ervaren hoe het is om samen met anderen impact te maken. Vooral het gezamenlijke aspect daarbij is voor haar belangrijk. Anne is namelijk een sociaal dier met oog voor de ander. In haar ideale maatschappij handelen mensen uit liefdevolle overwegingen naar de wereld. Je leest het al: een plekje in het team van ERAC past Anne als een jas. Welkom Anne!

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures