Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste leden: Adviseur Romy van Dijk, Financieel Adviseur Sasja Wind en stagiairs Carlo Bekx en Sthijn van Kampen.

Romy van Dijk

Adviseur

Deze nieuwe collega droomde er als kind van om kapster te worden. Toch blijkt ze ook geknipt voor de functie Medior adviseur binnen ERAC. Romy is een empathische, rustige teamspeler die houdt van structuur en lijstjes. Wat er nog op haar eigen bucketlijstje staat? Binnen ERAC meehelpen aan innovatieve en duurzame projecten, en zo een bijdrage leveren aan een mooiere maatschappij. In haar privéleven wil ze veel lezen, hardlopen, tijd doorbrengen met vrienden en festivals bezoeken. Later ziet ze zichzelf wel wonen op een schattig boerderijtje met een paar dieren, een grote moestuin en uitzicht op de natuur. Maar first things first: komende tijd stort ze zich op alle soorten subsidies die er vanuit Europa geboden worden.

Sasja Wind

Financieel Adviseur

Welkom, Sasja! Sasja is de nieuwe Financieel adviseur bij OP Oost. Binnen dat team heeft ze zichzelf een duidelijk doel gesteld: gelijke kansen rondom Europese subsidies. De wereld van subsidies kan best ingewikkeld zijn, maar volgens Sasja moet iedereen met een goed idee aanspraak kunnen maken. Dat wil ze bewerkstelligen door informatie behapbaar te maken en hulp te bieden waar nodig. Zo draagt ze bij aan een inclusievere samenleving waarin iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Hoe Sasja het maximale uit zichzelf haalt? Door buiten het werk ook af en toe te ontspannen en te genieten van het goede leven. Het liefst op een strand in Italië, onder het genot van een pizza, een goed glas wijn en de klanken van Laura Pausini.

Carlo Bekx

Stagiair

Dit is Carlo, onlangs begonnen als stagiair binnen het team Project Control. Typisch Carlo? Een doel voor ogen hebben en niet stoppen voordat het bereikt is. Daarbij wil hij de tijd nog weleens vergeten, zijn collega’s herinneren hem er graag aan om soms ook even pauze te nemen. Binnen ERAC is Carlo’s missie om processen efficiënter te maken. Zo komt er nog meer tijd vrij voor zaken die belangrijk zijn voor de maatschappij. Ook in zijn privéleven besteedt deze Mierlonaar de tijd graag nuttig. Hardlopen, fitnessen en als de tijd het toelaat andere landen bezoeken. Zijn ideale maatschappij is er een waarin iedereen zichzelf kan zijn, zonder oordeel van anderen. Go for it, Carlo!

Sthijn van Kampen

Stagiair

Dit is Sthijn. Als stagiair binnen de Business Unit Europa en de regio schrijft hij zijn scriptie over de participatie van Nederlandse gemeenten in Europese netwerken. En actief participeren, daar weet Sthijn al een hoop van. Als student bestuurskunde (met een master European Union Governance & Politics of EU Governance & Politics) is hij actief lid van de studievereniging, waar hij ook een bestuursjaar deed. In zijn vrije tijd staat hij graag op de tennisbaan en maakt hij deel uit van een vriendengroep waarmee hij graag leuke dingen mee onderneemt. Verbinden en mensen op hun gemak stellen, het liefst met een goede dosis humor; typisch Sthijn. Daarnaast is deze geboren Nijmegenaar ook nog super leergierig, hij verrijkt zijn (vak)kennis graag met podcasts over geopolitiek, geschiedenis of voetbal. Welkom, Sthijn!

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures