Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste adviseurs: Ruud Molenaar en Jordy van Homelen.

Ruud Molenaar

Adviseur

Dit is Ruud Molenaar. Na een door corona gehinderde sabbatical is hij weer actief om betekenisvol werk te verrichten. Betekenisvol zijn, dat betekent impact maken. En dat gaat hij doen door een solide partner te zijn. Voor u en voor zijn collega’s.

Ruud omschrijft zichzelf als betrouwbaar en vriendelijk. Hij onderscheidt hoofd- en bijzaken als geen ander en werkt het liefst gestructureerd aan sociaal-economische uitdagingen en transities. Zijn grootste droom is er een voor op een tegeltje. Eentje die hij deelt met Franciscus van Assisi: “Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien.”

Jordy van Homelen

Adviseur

Aangenaam, Jordy van Homelen. Zijn droom is simpel: gelukkig en succesvol zijn. Gelukkig wordt Jordy het meest van calisthenics en yoga. En van zijn specialiteit, een Florentijnse steak. Succesvol? Dat ben je door jezelf te blijven uitdagen en je doelen scherp voor ogen te houden.

Jordy gaat impact maken door initiatief te nemen en daarmee collega’s te ontlasten. Ook wil hij niet alleen taakgericht te werk gaan. Door kennisontwikkeling, mee te draaien in verschillende projecten en aandacht voor het grotere plaatje wil hij bouwen aan een stevig fundament. Hij zal de kritische vragensteller zijn wanneer dat nodig is en zet zijn assertiviteit en organiserend vermogen graag in om samen verder te komen.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures