Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste leden: Corporate Recruiter Linda Dirks, Financieel Adviseur Marcel van Velthoven, Projectcontroller Annemieke Biesheuvel en Business Controller Joyce ter Schiphorst.

Linda Dirks

Corporate Recruiter

Ons nieuwe gezicht Linda Dirks is sinds kort zelf verantwoordelijk voor de nieuwe gezichten binnen ERAC. Hoe dat zit? Als Corporate Recruiter zorgt Linda voor het werven en het binden van collega’s. Daarbij gaat ze voor duurzame relaties en het neerzetten van een prettige werkomgeving. Naast nieuwe ERAC’ers zoekt Linda ook altijd naar nieuwe plekken, eetgelegenheden en wijntjes. Avontuurlijk kun je haar dus gerust noemen, al wordt Linda ook heel gelukkig van de kleine dingen in het leven.

Marcel van Velthoven

Financieel Adviseur

Maak kennis met Marcel van Velthoven. Marcel transformeerde onlangs van hypotheekspecialist bij een bank naar subsidiespecialist bij ERAC. Een flinke omslag, maar wel een waar Marcel zich maar al te graag in vastbijt. Als Financieel adviseur hoopt hij bij te dragen aan een mindset waarin termen als  duurzaamheid en de energietransitie als de standaard worden ervaren, niet enkel als containerbegrip. Ook privé houdt Marcel ervan zo af en toe een mooie uitdaging beet te pakken. Marathons rennen, hockeywedstrijden fluiten… Op een paar goede koppen koffie is er veel mogelijk.

Annemieke Biesheuvel

Programma Controller

Welkom Annemieke Biesheuvel! Al op jonge leeftijd ambieerde Annemieke een rol op een internationaal podium. De droom was toen ambassadeur worden, tegenwoordig draagt Annemieke als projectcontroller van Kansen voor West bij aan mooie projecten die de wereld duurzamer maken. Annemieke houdt van coördineren, organiseren en structureren. Geen wonder dat ze het best functioneert aan een clean desk. Een opgeruimde collega aan een opgeruimd bureau!

Joyce ter Schiphorst

Business Controller

Dit is Joyce ter Schiphorst. Moeder van twee, hardloopster, vaak te vinden in de Efteling met het gezin en bovenal super skilled met cijfers. Die laatste vaardigheid zet Joyce sinds kort met veel plezier in bij ERAC. In de rol van Business Controller zorgt ze dat de cijfers binnen ERAC op orde zijn en dat haar collega’s zich volledig kunnen focussen op hun takenpakket. Tref je Joyce niet op het werk? Dan is de kans groot dat ze bij haar paard te vinden is. Om erop te rijden, om het te verzorgen en om stiekem te dromen over een leven op een ranch in Amerika.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures