Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe werken zij aan de wereld van morgen? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste leden: Communicatie Trainees Jorn Wijnheijmer, Nienke Oud Vrielink en Adviseur Emma Adriaens.

Jorn Wijnheijmer

Trainee communicatie

Jorn is de nieuwste aanvulling én de allereerste trainee ooit in ons communicatieteam! Hij gaat voornamelijk aan de slag met de interne communicatie, waarbij zijn doel is om onze medewerkers te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze zich helemaal thuis voelen bij ERAC. Met een achtergrond in zowel HRM als Communicatie is deze rol voor hem de ideale start van zijn carrière! Buiten kantooruren kun je Jorn vinden op het hockeyveld bij de lokale club, samen met vrienden op avontuur of gewoon lekker ontspannen op de bank met een serietje. Jorn is iemand met wie je makkelijk kunt opschieten, wat een enorm pluspunt is in zijn rol bij ERAC. Sociaal, vrolijk en positief – zo omschrijft hij zichzelf. En wij kunnen dat alleen maar beamen.  We zijn in ieder geval ontzettend blij dat hij deel uitmaakt van ons team. Welkom Jorn!

Emma Adriaens

Adviseur

Maak kennis met Emma, onze frisse wind in het team Project Control. Emma is niet zomaar een stagiaire; ze is een enthousiaste kracht met een missie. Terwijl ze haar thesis over het Nationaal Groeifonds schrijft, stort ze zich met volle energie op haar werkzaamheden bij ons. In haar ideale wereld werkt iedereen samen om die wereld een betere plek te maken. Buiten de kantooruren is ze een fervent lezer en als sociaal persoon brengt ze graag tijd door met de belangrijkste mensen in haar leven. Als Emma helemaal opgaat in iets, kan ze zomaar vergeten te ademen, eten of drinken. Geen zorgen, bij ons zal ze zeker niet uitdrogen of verhongeren! Emma zal ons team versterken tot medio mei, wat voor ons veel te kort klinkt. We wensen haar een fantastische tijd toe.

Nienke Oude Vrielink

Trainee communicatie

Nienke Oude Vrielink is onze gloednieuwe aanwinst bij Stimulus. Hier gaat ze aan de slag als trainee Communicatieadviseur. Het liefst wil ze positiviteit toevoegen aan de wereld door middel van communicatie. Met een dosis ambitie, een snufje leergierigheid en een flinke scheut creativiteit staat ze te popelen om aan de slag te gaan. Daarnaast omschrijft ze zichzelf ook als een goed luisterend oor. Buiten kantoortijd kun je haar vinden terwijl ze de sterren van de hemel zingt, melodieën tokkelt op haar ukelele, of haar creativiteit de vrije loop laat met een camera in de hand. Nienke staat te trappelen om haar kennis uit haar opleiding eindelijk in de praktijk te brengen. Wij zijn razend benieuwd hoe ze dit gaat doen en wensen haar enorm veel succes.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures