Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste adviseurs: Senior Adviseur Olaf Gähler, Adviseur Stéphanie Woldringh en stagiairs Tim Martens en Martijn van der Helm.

Olaf Gähler

Senior Adviseur

Maak kennis met Olaf Gähler: een echte allrounder. In het verleden was Olaf werkzaam bij verschillende grote organisaties. Meer recentelijk werkte hij als docent economie én als timmerman. Maar het grootste deel van zijn carrière was Olaf adviseur bij de provincie Flevoland, waar hij het Europese domein door en door leerde kennen.

Olaf kent het klappen van de Europese zweep en weet door welke hoepels te springen. Een goede balans tussen administratieve verantwoordingslasten en doeltreffende uitvoering is waarop hij vooral zal toezien wanneer hij timmert aan projecten.

Dat timmeren doet Olaf niet alleen op kantoor. In zijn vrije tijd neemt deze handige harry graag het gereedschap ter hand om meubels te maken of huizen af te bouwen. Welkom Olaf!

Stéphanie Woldringh

Adviseur

Dit is Stéphanie Woldringh; een echte verbinder die ervan houdt om verschillende culturen bij elkaar te brengen. Dit heeft alles te maken met haar Duits-Nederlandse achtergrond.
De rol van adviseur in de business-unit Europa en de regio is haar daardoor op het lijf geschreven. Door Europese projecten te realiseren hoopt ze anderen aan te moedigen tot het opzoeken van nog meer Europese samenwerking.

Thuis staat Stéphanie graag in de keuken en ze kiest daar het liefst voor internationale gerechten. Haar specialiteit? “Erg lekkere Authentieke Schwarzwalder Kirschtorte”. Met een beetje geluk neemt ze een stuk van dat erg lekkere baksel mee tijdens haar eerste kennismaking!

Tim Martens

Stagiair

Aangenaam, Tim Martens! Deze nieuwe stagiair is te vinden binnen team Project Control. Tim houdt van efficiëntie. “Want”, – zo zegt hij – “een efficiënter proces zorgt voor minder onnodig tijdsgebruik. Die overgebleven uurtjes kunnen mooi worden ingezet voor andere projecten die bijdragen aan de maatschappij.”

Ook in zijn vrije tijd gaat Tim graag recht op zijn doel af. En dan het liefst per auto, want hij doet niets liever dan met zijn vader, vrienden of vriendin tijd doorbrengen op de weg. Zijn favoriete bestemming? Dat is Frankrijk, al droomt Tim ervan ooit een roadtrip te maken door de VS.

Deze behulpzame jongeman droomde ook ooit van een carrière als agent of brandweerman. Inmiddels zijn de doelen iets bijgesteld, maar een steentje bijdragen aan de maatschappij is voor Tim nog steeds het allerbelangrijkste.

Martijn van der Helm

Stagiair

Welkom, Martijn van der Helm! Martijn vervult de rol van afstudeerstagiair vanuit de MSc Organization Studies. Hij richt zich dan ook vooral op zijn afstudeeronderzoek over kennisoverdracht binnen ERAC. Met een bovengemiddelde interesse in klimaat en milieu zit hij goed op zijn plek. Aandachtig bestudeert hij de klimaatvriendelijke initiatieven waar ERAC aan bijdraagt.

Martijn is een sociaal dier en een luisterend oor en zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met anderen. Of het nu de kroeg in is met vrienden, wandelend met zijn vriendin of bij de barbecue met het gezin, hij zit in de avond zelden stil. Zoek je hem ’s ochtends op kantoor, kun je hem treffen bij de koffieautomaat!

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures