Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste leden: Neeltje Driessen, Dianne Lukkenaar, Igor Savelkouls en Sander Potters.

Foto van Neeltje Driessen

Neeltje Driessen

Financieel en juridisch adviseur

Aangenaam, Neeltje Driessen is de naam. Deze openhartige adviseur gebruikt graag haar kritische blik en enthousiasme om samen tot een passend advies te komen. Bruggen slaan tussen wetgeving en praktijk is haar specialiteit. Zowel juridisch, subsidieel en financieel!

Hoewel Neeltje ervan droomde om directeur van een chocoladefabriek te worden is dat helaas (nog) niet gelukt. Haar liefde voor chocolade zet ze graag voort door iedere ochtend te starten met, u gelooft het niet, een chocolaatje.

Dianne Lukkelaar

Communicatiespecialist

Maak kennis met Dianne. Een altijd sociale en eerlijke communicatiespecialist die haar enthousiasme graag gebruikt om anderen aan te steken. Een specialist met een grote droom: de wereld ontdekken. Van Canada tot Zuid-Afrika.

Volgens Dianne is haar grootste specialiteit om met het goede been uit bed te stappen. En als ze dan toch wakker is streeft ze naar 10.000 stappen per dag. De tip die ze met iedereen zou willen delen? Maak eens een ommetje tijdens de pauze, dat houdt je scherp tijdens je werk!

Igor Savelkouls

Senior expert innovation

Dit is Igor Savelkouls. Een senior expert die zich bezig houdt met het vormgeven van innovation vraagstukken. En dat niet alleen. U kunt ook bij Igor terecht wanneer het gaat om subsidieaanvragen. In zijn vrije tijd tennist hij en doet hij aan beachvolleybal. Staat hij niet op een veld? Dan heeft hij waarschijnlijk zijn kluskleren aan!

In zijn vroegere jaren was het zijn plan om politicus te worden. Ondanks dat dit niet helemaal is gelukt, zien wij wel raakvlak. Igor’s doel is om de wereld beter te maken. Altijd met oog en oor voor zijn klanten en zijn medemens.

Foto Sander Potters

Sander Potters

All-round adviseur

Sander Potters, aangenaam! Sander is een geboren en getogen Limburger die sinds acht jaar in Nijmegen woont. Zoveel mogelijk leren, dat is het grootste doel in zijn leven en in zijn werk. Impact maken doet hij door vakinhoudelijk een sparringpartner voor klanten en collega’s te zijn.

Sander is een echt gezelligheidsmens. Hij zit het liefst op een terras omringd door vrienden en familie. Ook is hij een groot liefhebber van muziek. Zijn grootste droom is dan ook om terug te reizen in de tijd om Led Zeppelin of Jimmy Hendriks live te zien optreden.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures