Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste adviseurs: Nicky Pullens, Tom Joling, Miett Tajthy en Larissa Beentjes.

Nicky Pullens

Adviseur

Maak kennis met Nicky Pullens. Een adviseur in hart en nieren met als specialiteit project control. Haar kracht zit in het bij elkaar brengen, analyseren en vertalen van cijfers naar concrete bevindingen en oplossingen. Dat is dan ook wat ze het allerliefst voor haar klanten doet.

In haar vrije tijd vind je Nicky op een paard of al klussend in huis. Deze blije en spontane adviseur houdt daarnaast van eten en sport. Haar grootste droom? Die heeft raakvlak met het thema sport. Nicky droomt er namelijk van om de marathon uit te lopen binnen een memorabele tijd: onder de vier uur.

Tom Joling

Adviseur

Aangenaam, dit is Tom. Deze trainee steekt binnen ERAC én daarbuiten graag anderen aan met zijn passie voor EU affairs. Door bij zoveel mogelijk projectleiders mee te kijken hoopt hij zo snel mogelijk ervaring op te kunnen doen. Dit zodat hij zo snel mogelijk ook zelfstandig impact kan gaan maken.

Tom wil graag zoveel mogelijk van de wereld zien en houdt ervan om verschillende landen te bezoeken. Maar als hij moet kiezen dan is zijn lievelingsland het altijd zonnige España. Wil je Tom écht blij maken? Dan bied je hem bij de start van een nieuwe werkdag geen Spaanse tapas maar een espresso aan.

Miett Tajthy

Adviseur

Dit is Miett Tajthy. Net zo creatief als haar niet zo veelgehoorde naam. In haar vrije tijd zingt ze graag in een Hongaars koor, bezoekt ze musea en gaat ze naar concerten. Met Hongaarse ouders, een woonverleden in Zweden, Duitsland en tegenwoordig Nederland kan Miett niet anders dan een echte wereldburger zijn.

De wereld staat zo’n beetje centraal in Miett haar leven. Ook in haar werk. Ze omschrijft zichzelf als een klein radertje in een groter geheel waarin het oplossen van klimaatverandering de grootste uitdaging is. Deze nieuwsgierige duizendpoot leeft voor verbetering. Haar grootste droom is dan ook om nog mee te mogen maken dat de klimaatverandering stabiliseert óf, mooier nog, stopt.

Larissa Beentjes

Adviseur communicatie

Larissa Beentjes is de naam. Ingewikkeld? Die term komt in haar woordenboek niet voor. Want waarom ingewikkeld als het duidelijk kan? Gewonemensentaal en beeld om de boodschap te verduidelijken. Larissa brengt op die manier graag de toegevoegde waarde van ERAC voor potentiële klanten aan het licht.

Thuis kun je Larissa achter haar schildersezel vinden met in de ene hand een kwast en in de ander een goed glas wijn. Deze creatieve communicatieadviseur omschrijft zichzelf als chaotisch maar gestructureerd. Hoe die combinatie samengaat? Laat dat een mooie gespreksopener zijn.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures