Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe wil hij of zij verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste gezichten: trainee Kaya Manders, adviseur Sabrina Wullur, financieel subsidie-expert Richard Jansen en programma-ontwikkelaar Simon Liu.

Richard Jansen

financieel subsidie-expert

Richard startte onlangs als Senior financieel subsidie-expert binnen het Stimulus – MIT-programma. Daar houdt hij zich bezig met het binnenhalen van de financiering voor (onderzoeks)projecten. Zijn financiële kennis en kalme, georganiseerde karakter helpen hem daarbij. Bovendien is Richard een kei in het opstellen van begrotingen. Laat die funding maar komen! De grootste uitdaging is volgens Richard nu om op de ‘rijdende trein’ van het Stimulus – MIT-programma te springen. Wij vertrouwen erop dat dat gaat lukken, want Richard is zelf ook altijd in beweging: het liefst op zijn fiets of op hardloopschoenen. Aangenaam, Richard!

Sabrina Wullur

Adviseur

Maak kennis met Sabrina Wullur. Zowel in het dagelijks leven als op het werk gaat Sabrina voor balans: niet te veel en niet te weinig. ‘Lagom’, zoals ze dat in de Zweedse filosofie noemen. Geen toeval dat Sabrina hiervoor een Zweedse term gebruikt. Zweden is haar favoriete land en ze droomt ervan om ooit een vakantiehuisje te bezitten in dat land van duizend meren. In haar rol als adviseur bij ERAC gaat Sabrina meebouwen aan een duurzame samenleving. Iets wat haar als natuurliefhebber (en fervent vogelspotter) perfect past. Välkommen, Sabrina!

Simon Liu

programma-ontwikkelaar

We stellen u voor aan Simon Liu, de nieuwe programma-ontwikkelaar binnen ERAC. Simon start de werkdag steevast met een lekkere kop koffie, waarna hij zich stort op wetgeving en beleid rondom thema’s als gezondheidszorg, milieu en onderwijs. Als het bijdraagt aan een mooiere maatschappij, werkt Simon er met plezier aan mee. Als vader van twee jonge kids biedt hij de volgende generaties graag een goede toekomst. Voor nu focust Simon zich op het hoe, wat en waarom bij ERAC. Welkom, Simon!

Kaya Manders

trainee

Dit is Kaya, nieuw als trainee binnen team Project Control. Haar belangrijkste eigenschappen: zelfstandig en oplossingsgericht. Eigenschappen die goed passen bij de avonturier die ze is. In haar vrije tijd trekt ze namelijk graag de wijde wereld in voor een lange reis of een uitdagende hike. Kaya droomt ervan ooit in een zelfgebouwd camperbusje de wereld over te reizen. Maar voor nu focus op haar ERAC-avontuur, waarin ze alles wat ze al weet over de financiële wereld hoopt aan te vullen met kennis over Europese subsidies. Go for it, Kaya!

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures