Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste adviseurs: Tim Martens, Mignon Schichel, Huub Vaessen, Natasja Bogaert en Sabine Zwaans.

Tim Martens

Adviseur

Dit is Tim Martens. Sinds 1 juli ziet deze geboren Helmonder als Financieel Adviseur voor Stimulus toe op een juiste en volledige projectverantwoording rondom de MIT-regeling. Misschien herken je Tim. Eerder dit jaar stelden we hem namelijk al aan je voor toen hij als stagiair in dienst trad bij ERAC.

In zijn professionele carrière gaat hij dus als een speer, maar ook daarbuiten drukt Tim het gaspedaal stevig in. Met een passie voor autorijden brengt hij zijn tijd het liefst door samen met zijn vriendin, vrienden of vader op de weg. Zijn favoriete bestemming? Dat is Frankrijk, al droomt Tim ervan ooit een roadtrip te maken door de VS en Scandinavië.

Mignon Schichel

Adviseur

Aangenaam, Mignon Schichel! Als adviseur binnen de business unit Europa en de Regio houdt Mignon de dingen graag helder en overzichtelijk. Haar missie: klanten helpen ingewikkelde projecten simpel en ‘subsidieproof’ op te schrijven. En waar zij enthousiast van wordt? Door middel van Europese subsidies impactvolle projecten van de grond te krijgen!

Maar Mignon heeft nog meer missies: Zo wil deze enthousiaste wereldburger in haar leven alle continenten en alle zeeën ten minste één keer hebben gezien. In de tijd die ze dan nog overhoudt kruipt Mignon graag met een kop thee, haar kat en een goed boek op de bank. Of ze bezoekt een festival om haar dansmoves te oefenen. Mignon verveelt zich nooit!

Huub Vaessen

Adviseur

Maak kennis met Huub Vaessen. Nieuw als trainee binnen de business unit Subsidies en Projecten. Een gedegen analyse maken en vervolgens een plan bedenken is de kracht van Huub. Zo stippelt hij de juiste route uit wanneer hij een rotswand in de Ardennen beklimt maar zeker ook wanneer hij kan helpen bij de realisatie van een verduurzamingsproject. Huub leidt je de weg. Samen met de klant in kaart brengen waar ze naartoe wil en welke subsidie daarbij past is een uitdaging die Huub maar al te graag aangaat.

Natasja Bogaert

Adviseur

Dit is Natasja Bogaert. Natasja startte onlangs binnen de business unit Projecten en Subsidies. Vanuit haar afstudeerrichting in innovatie management houdt ze zich bezig met ideeën opwerken naar concrete kansrijke projecten. Als het om de inhoud van de projecten gaat liefst zo divers mogelijk, zodat ze een brede blik kan houden op verschillende innovatieve vraagstukken. Juist dat geeft haar inspiratie om tot vernieuwende, creatieve inzichten te komen.

Met creativiteit op werkgebied zit het dus wel snor bij Natasja. Maar ook thuis bakt ze er wat van. Thuis kookt, tekent en schildert ze erop los. Het liefst onder het genot van een lekker mandarijntje. Van harte welkom, Natasja!

Sabine Zwaans

Adviseur

Dit is Sabine Zwaans, trainee en kersvers adviseur binnen het team van ERAC. Sabine is een aanpakker. Dat moet ook wel. Ze streeft er namelijk naar om ideeën die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen verder te brengen. Met haar gedrevenheid, analytisch vermogen en talent om te verbinden moet dat lukken. 

Ook in haar vrije tijd gaat Sabine geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het verkennen van haar favoriete vakantiebestemming de Elzas, het spelen van een bordspelletje of het uitzoeken van de juiste koffieboon. Wie ‘uitdaging’ zegt, zegt Sabine.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures