Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we drie nieuwe ERAC-collega’s aan u voor: Adviseur Linda van Dijk en trainees Quirine van Roosmalen en Julia van Loon.

Linda van Dijk

Adviseur

Linda is de nieuwe adviseur op de afdeling Project Control. Linda pakt de dingen graag goed aan: de eerste weken bij ERAC gebruikte ze om het team goed te leren kennen en vertrouwd te raken met de Europese materie. Inmiddels is ze helemaal klaar om klanten te ondersteunen met hun projecten. Haar eerlijke en oprechte karakter komt haar daarbij vast goed van pas.
Ter ontspanning doet Linda aan sport, gaat ze op pad met vrienden of duikt ze de keuken in. We hebben gehoord dat Linda daar regelmatig mooie gerechten in elkaar tovert. Ook dat zijn kwaliteiten waar we bij ERAC graag van meegenieten. Van harte welkom, Linda!

Julia van Loon

Trainee

Dit is onze nieuwe collega Julia. Grote kans dat je Julia in haar vrije tijd treft in de sporthal, waar ze turnend Deurne als coach naar een hoger niveau tilt. Dat is meteen een mooi bruggetje (pun intended) naar ERAC. Als Trainee Adviseur Europa en de regio hoopt ze namelijk mooie ideeën om te turnen tot succesvolle projecten met maatschappelijke impact. Moet ze daarvoor nieuwe dingen bijleren of uit haar comfortzone stappen? Geen probleem, juist die sprong in het diepe geeft Julia een kick. Niet gek dat haar grootste droom is om veel landen en plekken te ontdekken. Welkom Julia!

Quirine van Roosmalen

Trainee

Dit is Quirine, de nieuwe Trainee bij het team Projecten & Subsidies. Quirine is sterk met papier en pen. Schrijven doet ze makkelijk, ze is analytisch en ze houdt haar (werkende) leven graag overzichtelijk met to-do lijstjes. Dat laatste is geen overbodige luxe, want met haar passies koken, yoga, reizen en dingen doen met vrienden leidt Quirine een druk bestaan. En dan droomt ze er óók nog van om een eigen huis te bouwen!
Binnen ERAC ziet Quirine het als haar grootste uitdaging om verschillende perspectieven samen te brengen en zo bij te dragen aan mooie projecten. Optimistisch als ze is, gaat dat haar zeker lukken.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures