Skip to main content

Financieringslandschap

Vind uw weg in het Europese financieringslandschap

Lees meer

Veel gemeenten staan voor een groot vraagstuk: de energietransitie. Om over het financieringslandschap nog maar te zwijgen. De financiering van de energietransitie in uw provincie of gemeente kan namelijk een flinke uitdaging zijn. Hoe vindt u de juiste financiering voor uw project? En als u de juiste financieringsvorm heeft gevonden, hoe maakt u daar dan aanspraak op? We helpen u graag op weg!

Welke financiering is er om de energietransitie te realiseren?

Voor projecten met een brede maatschappelijke relevantie zijn vanuit Europa verschillende subsidies beschikbaar. ERAC-adviseurs Igor Savelkouls en Stéphanie Woldringh laten u zien welke.

Download financieringsoverzicht

In 8 stappen naar een succesvolle financieringsaanvraag

Het succesvol aanvragen van financiering voor uw energietransitie vraagt om een goed begin. Willem Jaspers helpt u graag op weg!

Download stappenplan

Gids nodig?

Bij ERAC staan er meer dan 60 adviseurs voor u klaar om u te helpen uw stip aan de horizon te bereiken. Heeft u een persoonlijke gids nodig om uw weg in het complexe, Europese financieringslandschap te vinden? We zijn er voor u!

Neem contact op

Zelf aan de slag?

Wilt u meer handige tips en tricks ontvangen die u helpen uw weg te vinden binnen het Europese financieringslandschap? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en kom er meer over te weten.