Skip to main content

Actueel

ERAC kiest voor duurzame toekomst in het hart van Brainport met nieuw onderkomen BOLD

Ondernemen op de plek waar innovatie, creativiteit en ambities samenkomen. Dat is waar VolkerWessels (SDK Vastgoed) al jaren voor staat. Als adviesbureau op het gebied van economische ontwikkeling en innovatie voelde ERAC zich direct thuis in het gebouw BOLD, op de kop van Strijp-S in Eindhoven. Een verhuizing naar dit iconische gebouw is voor ERAC daarom een logische stap.

BOLD als symbool voor gedurfde keuze

Het architectonische meesterwerk BOLD, ontworpen door Kraaijvanger Architects, symboliseert voor ERAC de gedurfde keuzes die nodig zijn om de economische positie van Nederland en Europa te versterken in het mondiale speelveld. Dit duurzame gebouw is een iconisch herkenningspunt in de skyline van Eindhoven.

Eind 2023 verwachten we intrek te nemen in ons nieuwe onderkomen. Met deze verhuizing zetten wij als bedrijf een belangrijke stap in onze missie om duurzame economische groei te stimuleren en bij te dragen aan een betere toekomst voor de maatschappij en de economie.

Een duurzame thuisbasis

ERAC-directeur Huub Smulders beschouwt het nieuwe onderkomen in BOLD als een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het bedrijf. “We zijn er trots op om onderdeel te zijn van deze vooruitstrevende community op Strijp-S en kijken uit naar de samenwerking met andere innovatieve bedrijven en instellingen. Het nieuwe kantoor is innovatief, duurzaam en staat in het midden van een bruisend stedelijk hart. Dat past uitstekend bij onze nieuwe positionering.”

Als architect van duurzame economische keuzes gelooft ERAC dat Nederland en Europa een gedurfde visie nodig hebben om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Met onze expertise in het ontwikkelen van duurzame business cases en onze betrokkenheid bij publieke en private investerings- en subsidiebeleid, willen wij het verschil maken. Of het nu gaat om energietransities, deeptech en hightech innovatie of maatschappelijke uitdagingen: wij zorgen ervoor dat elke euro die wordt uitgegeven, aantoonbaar bijdraagt aan een betere maatschappij en economie.

Uitbreiding naar Randstad

Naast de verhuizing naar BOLD willen wij ook onze aanwezigheid in de Randstad versterken. Binnenkort kunnen we meer details delen over onze plannen voor deze regio, waarmee we onze invloed en impact verder willen vergroten.

“BOLD staat voor lef; uitdagingen aangaan, kansen grijpen en voorop durven lopen. Dat is precies wat we vanuit ERAC nog meer gaan doen”, aldus Jolande Wijman, strategisch marketeer ERAC.

Meer artikelen

Actueel

ERAC versterkt haar team van partners

19 april 2024. ERAC kondigt met trots aan dat Jolande Wijman, Sharon Struijcken en Anne Sampson zijn toegetreden als aandeelhouders.
Actueel

Financiering van uw project zonder Nationaal Groeifonds?

Wat zijn de alternatieve financieringsmogelijkheden voor innovatieve projecten nu het Nationaal Groeifonds is uitgesteld?
Actueel

Naar een sterker en duurzamer Europa

In dit artikel deelt Sabine Zwaans haar inzichten over de belangrijkste bevindingen van het recent gepubliceerde negende cohesierapport van de…