Actueel

ERAC opent locatie op het innovatieve Eindhovense Strijp-T

Vanaf maart is ERAC niet alleen in ’s-Hertogenbosch en Den Haag te vinden, maar ook in Eindhoven. Hier vestigen wij ons op de allereerste MELT-locatie gelegen in het hart van het innovatieve Eindhoven, Strijp-T. MELT opent haar vestiging op de bovenste verdieping van gebouw TQ. Dit gebouw staat bekend als dé plek waar hightech bedrijven en ondernemingen werken aan de ontwikkelingen en uitdagingen van de toekomst.

Daar waar het gebeurt

ERAC vestigt zich in Brainport Eindhoven met een reden. We geloven dat we de regio versterken door ons daar te bevinden waar het gebeurt. Maar dat niet alleen. MELT introduceert een nieuwe manier van werken waarbij efficiëntie, productiviteit, plezier in het werk en samenwerking de basis vormen. Ons vestigen op een plek waar ontmoetingen plaatsvinden en samenwerkingen ontstaan … Daar kunnen we als ERAC natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Samen ga je sneller

We horen u denken: hoe ontstaan die samenwerkingen dan? Samenwerking wordt bij MELT gestimuleerd door inzet van het shared workspace-concept. ERAC deelt een werkruimte met tal van gelijksoortige bedrijven. Deze zijn werkzaam in de branches health, mobility, energy, food of safety en hebben allemaal dezelfde visie. Door dicht bij de bron te werken, kunnen we kennis bundelen en vermenigvuldigen.

Een virtuele kop koffie?

Zoals u weet, geloven we bij ERAC dat samen impact maken veel sneller gaat. Tot het moment dat wij u op ons nieuwe kantoor kunnen ontvangen, staan wij uiteraard digitaal voor u klaar vanaf deze nieuwe, bruisende locatie. Wilt u meer weten over MELT? Kijk dan op melt.nl.

Nieuwsoverzicht

Meer artikelen

Actueel

Probeer deze drie tips voor betere gebiedsontwikkeling

Hoe zorgt u nu voor een voortvarende start van een complex gebiedsontwikkelingsproces? ERAC-adviseur Stef geeft drie handige tips.
Actueel

Van droom naar werkelijkheid: ERAC Foundation is een feit

De grote vraagstukken van deze wereld kunnen we alleen tackelen als we er zelf de schouders onder zetten. En dat…
Actueel

Wat kun je regionaal leren van de Europese kunst van langjarig programmeren?

ERAC-adviseur Pieter vertelt wat de laatste stand van zaken is en waarom de Europese aanpak ‘best practice’ kan zijn voor…