Actueel

ERAC opent locatie op het innovatieve Eindhovense Strijp-T

Vanaf maart is ERAC niet alleen in ’s-Hertogenbosch en Den Haag te vinden, maar ook in Eindhoven. Hier vestigen wij ons op de allereerste MELT-locatie gelegen in het hart van het innovatieve Eindhoven, Strijp-T. MELT opent haar vestiging op de bovenste verdieping van gebouw TQ. Dit gebouw staat bekend als dé plek waar hightech bedrijven en ondernemingen werken aan de ontwikkelingen en uitdagingen van de toekomst.

Daar waar het gebeurt

ERAC vestigt zich in Brainport Eindhoven met een reden. We geloven dat we de regio versterken door ons daar te bevinden waar het gebeurt. Maar dat niet alleen. MELT introduceert een nieuwe manier van werken waarbij efficiëntie, productiviteit, plezier in het werk en samenwerking de basis vormen. Ons vestigen op een plek waar ontmoetingen plaatsvinden en samenwerkingen ontstaan … Daar kunnen we als ERAC natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Samen ga je sneller

We horen u denken: hoe ontstaan die samenwerkingen dan? Samenwerking wordt bij MELT gestimuleerd door inzet van het shared workspace-concept. ERAC deelt een werkruimte met tal van gelijksoortige bedrijven. Deze zijn werkzaam in de branches health, mobility, energy, food of safety en hebben allemaal dezelfde visie. Door dicht bij de bron te werken, kunnen we kennis bundelen en vermenigvuldigen.

Een virtuele kop koffie?

Zoals u weet, geloven we bij ERAC dat samen impact maken veel sneller gaat. Tot het moment dat wij u op ons nieuwe kantoor kunnen ontvangen, staan wij uiteraard digitaal voor u klaar vanaf deze nieuwe, bruisende locatie. Wilt u meer weten over MELT? Kijk dan op melt.nl.

Nieuwsoverzicht

Meer artikelen

Actueel

Het Nationaal Groeifonds: Wat zijn nu de succesfactoren van een NGF proces?

In februari 2023 start de 3e ronde voor het Nationaal Groeifonds. ERAC zegt vaker ‘nee’ dan ‘ja’ bij dergelijke aanvragen.…
Actueel

Europese kansen: met de juiste kennis liggen ze voor het grijpen

De invloed van de EU op ons dagelijks leven wordt steeds groter. En hoewel Europa het beleid bepaalt, ligt de…
Actueel

100 klimaatneutrale en slimme steden in 2030

De Europese Green Deal is voor Europese steden een flinke uitdaging. Veel steden werken aan veranderingsprocessen en maatregelen om de…