Skip to main content

Werken als financieel adviseur bij ERAC

Ruim baan maken voor jouw ambitie

Financieel adviseur bij ERAC (24-40 uur)

Wil jij je maatschappelijk betrokken zijn in je werk en een actief bijdragen aan de realisatie van uiteenlopende innovatieve projecten? Als financieel adviseur speel jij een cruciale rol bij het realiseren van de innovatieve ideeën van onze klanten, met de waardevolle ondersteuning van Europese subsidies.

Houd jij van een dynamische omgeving en heb je interesse in financiële en/of juridische vraagstukken? Lees dan verder.

24-40 uur
Regio: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Almere

Wat doe je als financieel adviseur bij ERAC?

Aan de slag

Jouw werk bevindt zich op het snijvlak van projectmanagement, financiën, wet- en regelgeving en regionale ontwikkeling. Voor onze opdrachtgever begeleid jij de subsidieaanvragers uit de regio bij alle juridische en financiële vraagstukken van Europese subsidies. Veel innovatieprojecten komen hier namelijk voor in aanmerking. Je houdt vinger aan de pols bij de uitvoering van de projecten. Dit doe je door voortgangs- en eindrapportages te beoordelen en controlebezoeken uit te voeren op locatie. Zo begeleid jij de gehele programma- en projectcyclus: van idee tot tot aanvraag, controle, afrekening en verantwoording.

Linda Dirks
Corporate recruiter

Plan een speeddate met Linda

Maak snel kennis met ERAC, op een moment dat jou het beste uitkomt.

Maak een afspraak
Ons aanbod

Dit bieden wij

 • Naast een goed salaris tussen de €3.400 – €4.900 bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling via Doenpensioen.
 • Een winstregeling en reiskostenvergoeding, een flexibel mobiliteitsbeleid dat past bij een duurzame missie.
 • Je komt terecht in een warme organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om te werken aan projecten die bijdragen aan een betere maatschappij.
 • Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk, je krijg alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Door gebruik te maken van onze interne coach of deel te nemen aan één van onze trainingen en/of cursussen via onze eigen ERAC Academy.
 • ERAC staat garant voor een fijne werksfeer met maar liefst 31 vakantiedagen op jaarbasis en er is ook tijd voor voldoende ontspanning.
 • We werken hybride en je hebt eigenaarschap over je eigen functie. Jij bepaalt hoe jouw dagindeling eruitziet dus een dikke check achter werk-privé balans.
 • Onze ERAC-foundation waar jij maatschappelijke projecten onder de aandacht mag brengen.
 • Tot slot niet te vergeten onze actieve personeelsvereniging (P)ERAC, zij organiseren (sportieve) uitjes, borrels en evenementen!
Hier herken jij jezelf in

Dit ben jij

 • Een brede interesse in innovatieve oplossingen en producten;
 • De kwaliteit om als adviseur te verbinden;
 • Een nieuwsgierige houding;
 • Een scherpe, kritische blik met oog voor detail;
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Geen tot vijf jaar werkervaring, waarbij het een pre is als je ervaring hebt met subsidies of projectmanagement.
Solliciteer direct
Adviseurs aan het woord

Als financieel specialist vind ik het een uitdaging opdrachtgevers in het oerwoud van wet- en regelgeving via de kortste weg naar het einddoel te begeleiden. Bijdragen aan een mooie, krachtige en duurzame samenleving. Dat is onze verplichting aan toekomstige generaties.

Richard Rikken - Senior adviseur

De tofste baan ter wereld volgens Johan

Als gedetacheerd financieel adviseur bij onze opdrachtgever Stimulus, ondersteunt Johan van de Vijver de financiering en realisatie van innovatie ontwikkelingen in Zuid-Nederland.

Ontwikkelmogelijkheden

De ERAC Academy

Of het nu gaat over een starter die een traineeship wil volgen, een adviseur die zich inhoudelijk wil verdiepen in een specifiek thema of een collega die zijn adviesvaardigheden wil ontwikkelen. Binnen de Academy worden verschillende trainingen en sessies aangeboden door collega-experts en professionele externe trainers. Iedere ERAC-medewerker die ambitie heeft om bij te leren kan zich hiervoor opgeven.

Wat je ambities ook mogen zijn, jij bent de baas over jouw ERAC-carrière!

Wat zeggen jouw collega's

Onze bedrijfscultuur

Programmamanager – Keven Schelvis

Kevin kwam in 2019 bij ERAC terecht via een oud-studiegenootje van de studie European Studies en werkt nu als programmamanager bij onze opdrachtgever Stimulus.

Lees meer over Kevin en zijn werk bij ERAC.

Lees meer

Adviseur & programmanager – Dries van Halder

In mei 2019 startte Dries van Halder (1990) aan zijn carrière als trainee bij ERAC. Sindsdien heeft hij een flinke groei doorgemaakt en is hij adviseur.

Lees meer over Dries en zijn werk bij ERAC.

Lees meer

Adviseur – Marieke Veltman

Marieke werkt voor de provincie Gelderland / OP Oost aan het uitvoeren van het EFRO. Ze beschouwt zichzelf als een kruising tussen een enthousiaste coach en een gewetensvolle boekhouder.

 

Kom werken bij ERAC

Klaar voor een kennismaking?

Plan een speeddate met Linda
Maak snel kennis met ERAC, op een moment dat jou het beste uitkomt.

Maak een afspraak

Al overtuigd?
Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Solliciteer direct

Ons onboardingproces

Zó leiden we je baan in goede banen

Bij ons krijg je de ultieme vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te laten groeien. No worries, we gaan je niet meteen in het diepe gooien. We hebben een team van projectleiders en een mentor die je de eerste periode wegwijs maken.

PERAC

Zó maken we het nog leuker.

De personeelsvereniging van ERAC is echt geweldig. Veel mensen vinden het zelfs het allerleukste hier. We zijn niet alleen goed in feesten, maar ook mega fanatiek als het op sportieve activiteiten aankomt. Oké, nou ja, bijna iedereen dan. Maar als sport niet jouw cup of tea is, kun je altijd meedoen aan een toffe culturele activiteit. We zorgen ervoor dat er voor iedereen iets leuks op de planning staat.

Toch nog even ons vacatureaanbod checken?

Ontdek de mensen achter ERAC

We kunnen je vertellen hoe leuk werken bij ERAC is. Maar we kunnen het ook laten zien. Daarom ‘kaapt’ elke twee weken een andere ERAC’er ons Instagram-account om een kijkje achter de schermen te geven. Benieuwd naar ons hele team? Kijk dan op onze teampagina

Bekijk ons Instagram-account