Subsidiespecialist

Zoek jij een baan waar je impact mee maakt? Kun jij abstracte ideeën vertalen naar concrete uitwerkingen? En ben je goed met cijfers en kleine lettertjes?

Dan ben jij de aanpakker die wij zoeken. Stroop je mouwen maar alvast op voor deze droombaan!

Dit maakt je werk zo uitdagend

Jij houdt je bezig met regionale ontwikkeling in Europese context. Veel regionale projecten komen in aanmerking voor Europese subsidie. Tijdens het aanvraagproces geef jij advies over de spelregels, met name financieel en juridisch. Vervolgens beoordeel je ook de uitvoering van de projecten. Dat doe je door controlebezoeken uit te voeren op locatie en je bevindingen te registreren in een verslag. Verder voer je ook financiële voortgangsrapportages en eindrapportages uit. Zo word jij ingezet voor de gehele programma- en projectcyclus: van de opzet tot de aanvraag, controle, afrekening en verantwoording.

Jij hebt …

  • Ervaring in het uitvoeren van audits en controlebezoeken van subsidieprojecten
  • Een grote mate van zelfstandigheid
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding (bij voorkeur een financiële en/of juridische studie)
  • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring
  • Hart voor de regio Zuid-Nederland

Je krijgt …

  • De mogelijkheid om te werken aan projecten op het gebied van innovatie, duurzaamheid, human capital en Europa
  • De unieke mogelijkheid om deel te nemen aan onze 8-daagse leergang tot subsidiespecialist
  • Alle kansen om je verder te ontwikkelen via onze eigen ERAC Academy (Cursus subsidiespecialist)
  • Een fijne plek in ons team adviesprofessionals en moderne arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij dan wel niet?

ERAC adviseert en begeleidt overheden, kennisinstellingen en bedrijven bij het realiseren van hun economische en maatschappelijke doelen. Wij werken aan ontwikkelingen met impact op de samenleving: wij versnellen de energietransitie; wij versterken de economie; en daarmee verbeteren wij de maatschappij. Door het scheppen van de juiste (rand)voorwaarden, het vinden van de juiste projectpartners en het aanboren van de juiste bronnen. Benieuwd hoe we impact maken? Neem een kijkje op ons Instagram-account.

Dit had jouw project kunnen zijn

ERAC-adviseur Bert Hegger controleerde de projectadministratie en adviseerde over subsidievereisten aan Lightyear voor de ontwikkeling van de Lightyear One. Dat is een auto op zonne-energie, ontwikkeld in Helmond en vanaf 2021 geproduceerd in Helmond. Door scherp te adviseren over hoe te voldoen aan subsidievereisten kun je als financieel adviseur indirect je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van dit bedrijf en een ‘eigen’ Zuid-Nederland elektrisch automerk. Bekijk ook ons track record op projecten.

Gaan met die baan

Denk je dat jij de subsidiespecialist bent die écht het verschil kan maken? Dan leren we je graag kennen. Laat je van je beste kant zien en stuur je cv en motivatie naar:

Dana van Dorland
HR-Manager bij ERAC
E werken@erac.nl
T 073 – 700 03 40

Of nog vragen? Ook daarvoor kun je bij Dana terecht!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Laat gerust van je horen.

Solliciteer direct