Uw subsidieadviesbureau

Subsidies

Is financiering noodzakelijk voor het realiseren van uw projectambities? ERAC is úw subsidieadviesbureau en helpt u de weg te vinden in de mogelijkheden.

Ontdek uw subsidiekansen

ERAC is uw subsidieadviesbureau

ERAC opent deuren. Met onze slimme aanpak en bewezen succesvolle strategieën zorgen wij ervoor dat u het maximale uit uw subsidie haalt.

 • Nationale en Europese subsidieregelingen
 • Nauwe samenwerking met subsidieverstrekkers
 • Realistisch en eerlijk advies
 • Van strategie tot uitvoering
Meer over ERAC
Subsidiestrategie

Ontdek de financieringskansen voor uw project

Voor goede plannen is altijd financiering beschikbaar. Als uw subsidieadviesbureau geven we u doelgericht advies op maat en matchen we uw idee aan de juiste subsidies. Meer weten over onze beproefde aanpak?

Meer over subsidiestrategie
Subsidieaanvraag

Optimaliseer uw subsidiekans

We stellen een heldere subsidieaanvraag op. Met afgebakende werkpakketten, gedetailleerde planning en realistische prognoses. Zo winnen we het vertrouwen van de subsidieverstrekkers.

Meer over subsidieaanvraag
Subsidieverantwoording

Focus op uw project

Wij zorgen ervoor dat uw projectadministratie vanaf dag één op orde is. Zo kunt u zich blijven richten op de inhoud van het project en het maximaal benutten van de toegekende subsidie.

Subsidieverantwoording

Zo gaan we samen van start

Neem direct contact op met
Willem Jaspers

+31 (0)6 51 05 95 44
willemjaspers@erac.nl

Kennismaking

We bespreken de inhoud van uw project en nemen de tijd om uw doelstellingen te begrijpen. Zo krijgen we een helder beeld van het doel van uw project.

Aanpak en planning

In een plan van aanpak beschrijven we wat er precies nodig is om uw doelen te bereiken. Inclusief activiteitenlijst en realistische tijdsplanning zodat u een duidelijk beeld heeft van de voortgang van het project.

Offerte

Na het plan van aanpak ontvangt u een offerte. Goedgekeurd? Dan gaan we direct aan de slag. Het begin van onze samenwerking!

Uitvoering

Gedurende het gehele proces staan onze experts voor u klaar. Of het nu gaat om advies, implementatie of monitoring; u krijgt de juiste begeleiding om succesvol te zijn.

Resultaat

Samen zorgen we ervoor dat de toegekende financiering rechtmatig en doeltreffend wordt ingezet. We streven naar een langdurige samenwerking waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over administratieve lasten.

Evaluatie

Na afronding van het project volgt de evaluatie. We bespreken de resultaten en uw tevredenheid. Uw feedback is waardevol voor toekomstige projecten!

Neem direct contact op met
Willem Jaspers

+31 (0)6 51 05 95 44
willemjaspers@erac.nl

Een greep uit onze subsidies

Vragen?
Onze experts helpen u graag verder.
Van ambitie naar actie

Resultaat met ERAC

Onze dienstverlening is erop gericht om projecten uitvoerbaar te maken, mét een haalbare businesscase. We gaan verder dan menig subsidieadviesbureau. Zo blijft strategie niet alleen op papier staan.

 • Allesomvattende, strategische aanpak
 • Proactieve begeleiding gedurende het hele proces
 • Meetbare resultaten
Meer over ERAC
Kun je zelf subsidie aanvragen zonder subsidieadviesbureau?

Het is zeker mogelijk om als organisatie subsidie aan te vragen zonder externe hulp. Echter vergroot u door het inhuren van een subsidieadviesbureau de kans op succes. Een subsidieadviseur biedt expertise, ervaring en een grondige kennis van subsidieregelingen. Hierdoor maximaliseert u de kans op subsidietoekenning en een efficiënt proces.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een subsidieadviesbureau?

Het inhuren van een subsidieadviesbureau zoals ERAC biedt organisaties verschillende voordelen, zoals:

 • Expertise in subsidieregelingen
 • Begeleiding bij het aanvraagproces
 • Optimalisaties van de kans op succesvolle subsidietoekenning

Daarnaast kan een subsidieadviesbureau ook helpen bij het maximaliseren van de subsidiebedragen en het minimaliseren van de administratieve lasten.

Welke stappen zijn er voor het aanvragen van subsidies?

Er zijn verschillende stappen die doorlopen moeten worden bij het aanvragen van subsidies. Onder andere:

 • Het identificeren van geschikte subsidiemogelijkheden
 • Het opstellen van een gedetailleerd projectplan
 • Het schrijven van de subsidieaanvraag
 • Het voldoen aan eventuele aanvullende vereisten

ERAC begeleidt organisaties bij elke stap van dit proces om ervoor te zorgen dat de subsidieaanvraag compleet en succesvol is.

Hoe helpt ERAC bij het vinden van geschikte subsidies?

We bieden begeleiding bij het analyseren van de behoeften en doelstellingen van een project. Vervolgens identificeren we relevante subsidiemogelijkheden en stellen we een strategie op. Ook schrijven we subsidieaanvragen en ondersteunen we bij het benutten van de subsidie. We hebben uitgebreide kennis van subsidieregelingen op verschillende niveaus en helpen organisaties om subsidies te vinden die het beste bij hun doelen passen.

Wat zijn subsidies en waarom zijn ze belangrijk?

Subsidies zijn financieringen die worden verstrekt door overheidsinstanties of andere publieke organisaties. Ze stimuleren specifieke projecten of activiteiten en helpen organisaties om hun doelstellingen te bereiken, voornamelijk op gebieden als innovatie, duurzaamheid en regionale ontwikkeling.

Maximaliseer uw kansen

Schakel ERAC in als uw subsidieadviesbureau

Subsidies zijn van essentieel belang om uw projecten te financieren en uw doelen te bereiken. En of het nu gaat om Europese, nationale of regionale subsidies; het kan een uitdaging zijn om de juiste financiering te vinden. Daarom schakelt u een subsidieadviesbureau in dat u daarbij kan helpen: ERAC. Wij zijn er om u te begeleiden bij elke stap van het subsidieproces. Van aanvraag tot verantwoording.

Onze aanpak

Ons adviesbureau heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van subsidie. Ontelbare bewezen resultaten in diverse subsidieaanvragen laten zien dat we expert zijn in het identificeren en benutten van de juiste subsidiemogelijkheden. We werken nauw met u samen en stellen een gedegen subsidieaanvraag op. Hierbij nemen we zowel de technische vereisten als de inhoudelijke aspecten van uw project in acht. Daarbij ligt onze focus op het maximaliseren van uw kans op subsidietoekenning en het optimaliseren van de financieringsmix voor uw project.

De voordelen van een subsidieadviesbureau

Wanneer u kiest voor ERAC als uw subsidieadviesbureau, profiteert u van onder andere de volgende voordelen:

 • Gedetailleerde begeleiding en advies bij elke stap van het subsidieproces
 • Maatwerk aanpak die aansluit bij uw specifieke behoeften en projectdoelen
 • Expertise in diverse subsidieprogramma’s en -regelingen op Europees, nationaal en regionaal niveau
 • Bewezen trackrecord van succesvolle subsidieaanvragen en -verantwoordingen

Neem contact met ons op

Bent u klaar om uw project te financieren en te laten groeien met subsidies? Neem dan vandaag nog contact op met ons subsidieadviesbureau voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw ambities!