ERAC is dé subsidiespecialist voor uw organisatie

Subsidiespecialist

Benut uw subsidies efficiënter, realiseer uw beleidsdoelen én optimaliseer uw financiële middelen. Daarvoor huurt u ERAC in als subsidiespecialist. En natuurlijk brengen we ook onze expertise op het gebied van subsidieregelingen en -voorwaarden met ons mee.

 • Strategisch advies. Prioritering op plannen en projecten én inzicht in subsidiekansen.
 • Volledige subsidieondersteuning. Uitgebreide kennis van de gehele subsidiecyclus.
 • Organisatieadvies. Inbedden van het werken met subsidies in uw organisatie.
Scrollen
Vergroot uw subsidiekansen

Subsidiespecialist als integraal onderdeel

Onze subsidiespecialist vergroot de kans op succesvolle externe financiering binnen uw organisatie of regio aanzienlijk. Als integraal onderdeel van uw team werkt de subsidiespecialist aan het concretiseren en financieel haalbaar maken van projecten. Natuurlijk altijd in relatie tot uw bedrijfsdoelen.

Waar bent u naar op zoek?
Maak een keuze

Dit doet een subsidiespecialist van ERAC

Onze experts staan voor u klaar. Zó helpen zij u om uw beleidsambities te realiseren.

Neem contact op

Neem direct contact op met
Willem Jaspers

+31 (0)6 51 05 95 44
willemjaspers@erac.nl

Kennis van alle
subsidieregelingen
Realistisch
en eerlijk advies
Proactieve
begeleiding
Strategische
aanpak
Succesverhaal - Van Kessel
Op weg naar de toekomst met waterstoftankstations
Succesverhaal - Schiphol Trade Park
Slimmere energieverdeling op Schiphol Trade Park
Succesverhaal - Gemeente Venlo
Transformatiefonds Venlo: van leeg naar levendig winkelgebied
Succesverhaal - Ondernemers Lage Weide
Een unieke startmotor: bedrijven bouwen samen aan waterstoftankstation
Klantcase
Klantcase
Klantcase
Klantcase
Organisatieadvies

Interne kennis van externe financiering

Onze subsidiespecialist werkt als intergraal onderdeel van uw organisatie. Zo bouwt u binnen uw organisatie ook capaciteit op, op het gebied van subsidies. Dit wordt dan ook steeds belangrijker voor het verwezenlijken van uw beleidsdoelen. We begeleiden uw organisatie op het gebied van subsidieorganisatie, -coördinatie en -verantwoording.

Van ambitie naar actie

Resultaat met ERAC

Met een subsidiespecialist van ERAC gaat u voor resultaat. Wij weten hoe belangrijk het is om subsidieprogramma’s effectief te benutten én hoeveel tijd dat kost. Onze gehele dienstverlening is erop gericht om projecten ook uitvoerbaar te maken. Mét een haalbare businesscase. Zo blijft strategie niet alleen op papier staan, ook wanneer u het druk hebt.

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met
Willem Jaspers

+31 (0)6 51 05 95 44
willemjaspers@erac.nl

  voorwaarden

  Wat zijn de voordelen van het inhuren van een subsidiespecialist?

  Een subsidiespecialist kan uw organisatie helpen om subsidies beter te benutten, beleidsdoelen te realiseren en financiële middelen te optimaliseren. We bieden u ook expertise op het gebied van subsidieregelingen en -voorwaarden.

  Op welke gebieden kan ERAC ondersteuning bieden als subsidiespecialist?

  ERAC voorziet u van subsidieadvies, -coördinatie en -verantwoording. We helpen ook bij het verkrijgen van inzicht in Europese subsidies en de optimale benutting hiervan.

  Hoe kan ERAC helpen bij subsidiespecialisme?

  ERAC biedt deskundig advies en begeleiding op het gebied van subsidieorganisatie, -coördinatie en -verantwoording. Daarnaast helpen we bij het implementeren van subsidieprogramma’s en bieden we inzicht in Europese subsidies met ons EU-monitoringsysteem.

  Wat doet een subsidiespecialist?

  Een subsidiespecialist adviseert en ondersteunt uw organisatie bij het identificeren, aanvragen en benutten van subsidies. Daarnaast helpen ze u bij het organiseren en coördineren van subsidieprogramma’s binnen uw organisatie.

  Organiseer subsidiesupport in uw organisatie met een subsidiespecialist

  Hoe kunt u als gemeente uw beleidsambities realiseren te midden van toenemende taken en afnemende middelen? Onze subsidiespecialist biedt een oplossing door zich te richten op de inhoud en structuur te brengen in uw projectenpijplijn. Samen bevorderen we de samenwerking tussen beleidsafdelingen. Zo ontstaan integrale projecten en worden subsidiekansen optimaal benut. Ons aanpak minimaliseert risico’s en pakt daarnaast proactief mogelijke barrières binnen uw organisatie aan.

  De voordelen van een subsidiespecialist

  • Bewezen resultaten. Onze subsidiespecialisten hebben succes behaald met subsidieprogramma’s en integreren deze in uw gemeentelijke organisatie.
  • Uitgebreide ervaring. We beschikken over diepgaande kennis van de gehele subsidiecyclus, van aanvraag tot verantwoording.
  • Gestroomlijnde subsidiestrategie. U kunt rekenen op een strategie die de verwerving van subsidies bevordert en de risico’s minimaliseert.
  • EU-monitoringsysteem. Direct inzicht in Europese fondsen en vergelijking van prestaties met andere gemeenten voor optimaal financieel beheer en versnelde beleidsrelatie.

  Klaar om uw ambities waar te maken? Neem contact op en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen.