Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste leden: Communicatieadviseur Ingmar Voorhaar, Financieel Adviseur Arthur Eliza, Adviseur Aniek Castelijns en Trainee Steven Berens.

Arthur Eliza

Adviseur

Maak kennis met Arthur Eliza! Arthur is sinds 1 oktober financieel adviseur bij ERAC. In die functie begeleidt hij subsidieaanvragers met het realiseren van hun innovatieve project(en). Zijn verbindende karakter en zijn gave om complexe materie begrijpelijk te maken, komen hem daarbij goed van pas.

Zowel op het werk als in zijn vrije tijd is Arthur een sociaal dier. Mensen bij elkaar brengen is zijn grote passie. Hoe hij dat doet? Door bijvoorbeeld lekker voor ze te koken.
Arthur is geboren en getogen op het mooie eiland Curaçao, dat hij in 2016 verliet om carrière te maken in Nederland. In die tijd zag hij naar eigen zeggen nog veel te weinig van Europa, hij kan dus niet wachten om de Europese landen te ontdekken. Wel het liefst samen met zijn gezin, natuurlijk!

Ingmar Voorhaar

Adviseur communicatie

Welkom Ingmar Voorhaar! Als communicatieadviseur bij Stimulus is Ingmar gedreven om de wereld te inspireren met mooie projecten die onder andere met Europees geld gefinancierd worden. Want zoals hij zelf zegt: ‘Wie goed geïnformeerd is, neemt betere beslissingen.’

Buiten werktijd is Ingmar lekker actief. Voetballen, golf, en iedere dag ‘bewegen op muziek’ met zijn dochtertje. En voorlopig zal het leven van deze Brabantse familie man er niet rustiger op worden; Ingmar en zijn vriendin verwachten binnenkort namelijk hun tweede kindje.

Aniek Castelijns

Adviseur

Dit is Aniek Castelijns. Aniek startte onlangs bij ERAC als adviseur binnen het team Project Control. Aniek is vriendelijk en behulpzaam. Binnen ERAC is haar ambitie dan ook vooral om klanten te helpen met het realiseren van hun project. En al helemaal als daar dan mooie innovaties uit voortkomen.

Stilzitten is niks voor Aniek. In de pauze maakt ze graag een wandelingetje, in haar vrije tijd schildert, sport, tekent, leest, gamet en kookt ze. Vooral naar dat laatste zijn we bij ERAC erg benieuwd. Aniek’s truffelrisotto is naar eigen zeggen namelijk voortreffelijk.

Steven Berens

Adviseur

Aangenaam, Steven. Steven Berens is de nieuwe trainee binnen de teams Europa en de regio en Projecten & Subsidies. Als kind droomde Steven ervan om als architect te bouwen aan huizen, óf als voetbalcoach te bouwen aan een sterk team. Bij ERAC bouwt hij vol passie mee aan een eerlijkere en groenere maatschappij. Een maatschappij waarin het niet draait om welvaart, maar om welzijn. 

Steven is sportliefhebber in hart en nieren. Staat hij zelf niet op het veld voor een pot beachvolleybal, dan zit hij wel als toeschouwer in een voetbalstadion. Zijn droom? De beroemde voetbalderby’s bezoeken in Argentinië, Spanje, Italië, Engeland en Schotland.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures