Skip to main content

ERAC Funding

Zó bouwen we aan het fundament voor financiering

Lees meer

Grootschalige investeringen in economische groei en in de energietransitie vragen om grootschalige financiering. Meestal in de vorm van een revolverend fonds of subsidies. Het realiseren van zulke financiering kunt u beter overlaten aan een partij die daar flink wat meters in heeft gemaakt. ERAC is thuis in het aanvragen, beheren en managen van complexe financiering in de vorm van subsidies en revolverende fondsen.

Alles op het gebied van publieke financiering
Leningen, garanties of investeringen in aandelenkapitaal? Een revolverend fonds verstrekt dit soort risicofinanciering voor investeringen in verschillende domeinen. Zoals economische groei, innovatie, energieprojecten en stedelijke herstructurering. ERAC helpt om het revolverend fonds te structureren, zodat het past bij het doel dat het moet dienen. Van belang zijn niet alleen inhoudelijke, financiële en organisatorische eisen, maar ook juridische aspecten zoals staatssteunregelgeving.

Subsidies
Daarnaast zijn wij natuurlijk ook thuis in de wereld van subsidies. Wilt u financieringskansen benutten voor uiteenlopende projecten? Dan bent u bij ERAC aan het juiste adres voor nationale, regionale en Europese subsidieregelingen. Naast het aanvragen zijn we ook gespecialiseerd in subsidiebeheer en -verantwoording. Van A(anvraag) tot Z, wij staan het totale traject aan uw zijde om het te laten slagen.

Hoe kunnen we u helpen?

Activiteiten onder Funding

Kapitaalmarktonderzoek & evaluaties
Blending
Ontwikkelen investeringsprogramma’s
Business development
Fondsmanagement
Procesbeheer
Subsidieregelingen- en aanvragen
Programmamanagement
Project Performance Assessment
Project Control

Onze expertise nodig?

Neem voor meer informatie contact op met Patrick Welzen.

patrickwelzen@erac.nl