Publicaties

Onze podcasts

In de podcast Sterke Koppen praten we over thema’s die ERAC en onze klanten raken.

In de vierde aflevering spreken we met Inge van Beek, omgevingsmanager energietransitie VvE’s in Tilburg en Willem Jaspers, commercieel verantwoordelijk binnen ERAC over de uitdagingen waar gemeente Tilburg voor staat als het gaat om warmtetransitie en de rol van Verenigingen van Eigenaren in het verduurzamen van woningen en gebouwen.

In de derde aflevering spreken we met Ewit Roos van PhotonDelta en Huub Smulders, directeur van ERAC. Met de twee heren bespreken we ‘fotonica’, en vooral hoe PhotonDelta deze veelbelovende technologie — met hulp van ERAC en het Nationaal Groeifonds — verder ontwikkelt in Nederland.

In de tweede aflevering hebben we een koffieconversatie met Herman Gels van Midpoint Brabant en met Geert Kooistra, die Midpoint Brabant namens ERAC bijstaat. Met hen bespreken we de circulaire economie, en vooral hoe deze wordt toegepast in Brabant.

In de eerste aflevering gaan we aan de bak (koffie) met Geert Kooistra en Miett Tajthy, ERAC-adviseurs met een groot hart voor de energietransitie. Met als vraag: hoe dragen we met z’n allen ons steentje bij aan een circulaire economie?