Skip to main content

ERAC Energy

Met ERAC is de energietransitie dichterbij dan ooit

Lees meer

Een fossielvrij leven, het lijkt nog héél ver weg. Spoiler alert: het is dichterbij dan u denkt. We vertellen niets nieuws als we zeggen dat we er wel naar moeten handelen. Niet morgen, maar vandaag. Maar … waar moet u als publieke partij precies beginnen met de energietransitie? Hoe zet u energiebeleid om in een succesvolle uitvoering?

Samen duurzaam
Het opstellen, implementeren en uitvoeren van energiebeleid heeft inhoudelijk, financieel en juridisch gezien veel haken en ogen. Daarnaast moet er ook draagvlak gecreëerd worden bij de burger. Dat hele traject is een dynamisch en intensief spel van passen, meten, schakelen en overleggen. Dit vraagt om een speler die op meerdere borden tegelijk kan schaken.

Energietransitie: ‘dicht-bij-mijn-bedshow’
ERAC neemt met de nodige dosis (duurzame) energie het voortouw om uw vraagstuk op te lossen. Tijdens uw project functioneren we als koning(in), loper, toren, paard én pion tegelijk. Samen maken we van de energietransitie geen ‘ver-van-mijn-bedshow’, maar een duurzame ‘dicht-bij-mijn-bedshow’. Dankzij onze financiële achtergrond en een groot netwerk zorgen we voor passende financiering, ijzersterk beleid en een excellente uitwerking ervan.

Hoe kunnen we u helpen?

Activiteiten onder Energy

Beleidsontwikkeling
Regionale energiestrategieën
Kwartiermaker
Programmamanagement
Subsidieaanvragen
Project Control

Zo werkt het Europese financieringslandschap

De energietransitie. We moeten er allemaal aan geloven. Heeft u geen idee waar te beginnen? Dat begrijpen we! Vragen als: hoe kan ik de transitie financieren? Op welke manier schrijf ik een subsidieaanvraag? Of hoe vind ik de weg in het Europese financieringslandschap? Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag om uw stip aan de horizon te bereiken. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en kom meer te weten over het financieren van de energietransitie.

Onze expertise nodig?

Neem voor meer informatie contact op met Willem Jaspers.

willemjaspers@erac.nl