Skip to main content

Over ons

Klaar voor de (kick)start … af!

Lees verder

Hulp nodig met een vraagstuk op het gebied van regionale economie, de energietransitie of Europa? Kom maar op. ERAC is al ruim 30 jaar hét bepalende adviesbureau van Nederland. We brengen zaken in beweging door ze aan te pakken in plaats van af te wachten. Niet vanuit een ivoren toren, maar buiten. Met de handen uit de mouwen, niet bang om vies te worden.

Feiten en cijfers

Hét bepalende adviesbureau

30+ jaar
Ervaring

76
Gedreven ERAC-ers

430
Tevreden klanten

4
Pijlers

Zó fixen we het

ERAC’ers zijn kickstarters en fixers van belangrijke maatschappelijke en economische ontwikkeling. We nemen graag de regie in handen. Hoe? Door de juiste partijen met elkaar te verbinden en financiële instrumenten te regelen. Met een breed netwerk hebben we op elke vraag een antwoord. Zo maken we complexe materie behapbaar en kunnen we u dankzij onze brede expertise altijd verder helpen.

De mens achter de zakelijke afspraak

ERAC’ers staan bekend om hun menselijke aanpak. Bij ons werken bevlogen adviseurs, maar bovenal mensen. We zijn idealisten én realisten die samen het verschil willen maken. Zo bouwen we graag een echte band op met onze opdrachtgevers. Dat werkt wel zo prettig samen.

Maximale impact

Bij ERAC zijn we pas tevreden met meetbaar resultaat. Dat betekent verbinden, verbeteren, doorvragen, doorzagen, meedenken en soms ook een stapje terug doen. We schaken op meerdere borden tegelijk en we denken meerdere stappen vooruit. Zo gaan we samen voor maximale impact.

Hoe kunnen we u helpen?

We staan altijd voor u klaar.

Bel +31 (0)73 700 03 40