Skip to main content

Maak kennis met deze nieuwe ERAC'ers

Een nieuw gezicht

Bij een zakelijke afspraak hoort een voorstelrondje. Wat houdt die persoon aan de andere kant van de tafel bezig? En hoe willen ze het verschil maken? Vandaag stellen we u graag voor aan ERAC’s nieuwste leden: adviseurs Lars de Wit, Bas van den Barg en Ilse Laurijssen.

Lars de Wit

Adviseur

Welkom, Lars de Wit! De specialiteiten van Lars? Communicatie en sfeer maken. Specialismen die hij goed kan gebruiken in zijn rol als Programmamanager bij ERAC. De passie in zijn werk ontstaat wanneer hij, samen met collega’s, de samenleving op een positieve wijze kan benaderen en verbeteren.

Naast zijn werk heeft Lars ook een liefde voor verschillende buitensporten. Wielrennen, bootcampen, crossfitten en voetbal. Tussen alle sporten door is er nog iets wat Lars kenmerkt. Als hij geen box-jumps of pull-ups aan het doen is, dan houdt hij zich namelijk graag bezig met technische innovatie, kunst en cultuur. Lars leeft gezond, maar zegt geen nee tegen een goed glas wijn op z’n tijd. Al met al is hij een bijzonder veelzijdige en vooral vrolijke aanwinst voor ERAC!

Bas van den Barg

Adviseur

Dit is Bas van den Barg. Vroeger wilde Bas buschauffeur worden: “Het leek mij fantastisch om zo’n groot ‘ding’ met al die mensen erin te besturen.” Hoewel hij geen buschauffeur is geworden, houdt hij zich wel degelijk bezig met omvangrijke zaken. De concurrentiepositie van Europa op het gebied van technologie bijvoorbeeld. Bas barst van energie en wil zoveel mogelijk Europese kansen benutten.

Bas is niet alleen toegewijd aan zijn werk, maar ook aan zijn geliefde club PSV. Hij is al sinds 1977 (!) in het bezit van een seizoenskaart. Daarnaast brengt hij ieder seizoen een bezoek aan Everton FC tijdens een thuiswedstrijd in Liverpool. Veel plekken in Europa heeft hij al bezocht: van Lapland tot Malta en van Lissabon tot Sofia. De steden Berlijn en Rome steken er nog altijd bovenuit.

Wat Bas scherp houdt? Wandelen en fietsen! Dit doet hij dan ook graag en het geeft hem altijd gezonde energie op zijn werk. Iedere dag staat hij gereed om alle potentiële mogelijkheden voor onze klanten in kaart te brengen.

Ilse Laurijssen

Adviseur

Ontmoet Ilse Laurijssen! Bij ERAC houdt ze zich bezig met projectcontrol en bijt ze zicht vast in financieringsvraagstukken. Ilse heeft binnen no time de wensen en behoeften van de klant op tafel. Ze is een luisterend oor, maar schroomt niet om door te vragen en tot de kern te komen. Voor iedere opdracht van de klant geeft ze nét dat beetje extra.

Waar Ilse zich bij ERAC bezighoudt met financieringskwesties, pakt ze thuis de schilderskwast geregeld in haar hand om schilderijen te maken. Ze is niet alleen creatief, maar ook sportief. Zo nu en dan verruilt ze haar schilderskwasten voor een padel racket of hardloopschoenen.

Het meest uitdagende aan Ilses werk? Dat ze zich bezig mag houden met vraagstukken die ertoe doen en wezenlijk iets bijdragen aan de maatschappij.

Hoor jij hierbij te staan?

Bekijk al onze vacatures

Onze vacatures