Skip to main content

ERAC Innovation

Van innovatief idee naar kansrijke business case

Lees meer

Een grootschalig cleantech demonstratieproject van de grond krijgen? Een pittig proces. Want … hoe vertaalt u een idee naar een succesvolle business case? Een mooie en ingewikkelde uitdaging die om de juiste voorbereiding en uitvoering vraagt. ERAC verhoogt het slagingspercentage van uw project. Onze fixers helpen met de begeleiding van uw complete innovatietraject: van de financiering tot het samenbrengen van de juiste partners en de implementatie van het project.

Het verschil maken
ERAC maakt graag het verschil in de energiehuishouding van de wereld. Noem ons idealisten en realisten, die met een ambitieuze maar praktische werkwijze veel grootschalige cleantech demonstratieprojecten verder hebben gebracht. Samenwerken met ERAC staat voor korte lijnen en adviseurs die altijd hun handen uit de mouwen steken. Dat is nodig tijdens een complex proces met meerdere partijen, ingewikkeld beleid, te regelen financiering en andere bijkomende uitdagingen. Onze adviseurs gaan als co-creators aan de slag om uw grootschalige cleantech project een kickstart te geven. Niet veilig langs de lijn, maar als dynamisch aanspeelpunt dat voor maximaal resultaat gaat.

Capaciteit, connecties, creativiteit
Een succesvolle business case bestaat uit drie elementen: capaciteit, connecties en creativiteit. Doordat ERAC voor elk type business case de juiste capaciteit in huis heeft, de looppaden kent op het gebied van subsidieregelingen en flink wat stappen vooruit denkt, tillen we uw business case naar een hoger niveau. Dankzij onze connecties brengen we u in contact met andere ondernemers en/of kennisinstellingen. En gewapend met de nodige creativiteit maken we uw business case toekomstbestendig. Zo realiseren we uw groei én die van de regio.

Hoe kunnen we u helpen?

Activiteiten onder Innovation

Project Performance Assessment
Subsidieaanvragen
Blending
Project Control

Hoe kunnen we u helpen?

We staan altijd voor u klaar.

Bel +31 (0)73 700 03 40