Adviseur ontwikkeling & financiering

Wat ga je doen?

Met je brede financiële en technische kennis kom je ons team versterken om nieuwe financieringsconstructies te ontwikkelen. Je bent in staat om een financiële strategie te vertalen in concreet financierbare businesscases. Jij overziet het (publieke en private) financieringslandschap en werkt proactief aan pragmatische oplossingen.

Denk als voorbeeld project aan een investeringsprogramma duurzaamheid wat we hebben ontwikkeld voor de Erasmus Universiteit, of een financiële strategie met businesscases voor de ontwikkeling van warmtenetten. Of bekijk ons track record voor andere toffe projecten.

Jij hebt …

  • Affiniteit met complexe financiële en (energie-)technische vraagstukken
  • Lef en durft te adviseren
  • De kwaliteit om projecten te ontwikkelen en met creatieve oplossingen te komen
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring

Je krijgt …

  • Verantwoordelijkheid voor een eigen opdrachtenpakket met projecten die jouw interesse hebben
  • Alle kansen om je verder te ontwikkelen via onze eigen ERAC Academy
  • Een leuk team adviesprofessionals en bouwt samen met hen verder aan groei in deze markt
  • Een bedrijf waarbij aandacht is voor de mens achter de zakelijke afspraak, waar vitaliteit, duurzaamheid en gastvriendelijkheid bepalend zijn en werkgeluk centraal staat

Wie zijn wij dan wel niet?

Wij adviseren en begeleiden overheden, kennisinstellingen en bedrijven bij het realiseren van hun economische en maatschappelijke doelen. Wij werken aan ontwikkelingen met impact op de samenleving: wij versnellen de energietransitie; wij versterken de economie; en daarmee verbeteren wij de maatschappij. Benieuwd hoe we impact maken? Neem een kijkje op ons Instagram-account.

Ben jij een ERAC’er?

ERAC’ers willen sporen nalaten in de tijd. Tastbare resultaten met impact op de regio. Bij ERAC zijn we stuk voor stuk goed in wat we doen en waarderen we dat in elkaar. We werken hard, maar altijd aandacht voor de mens erachter.

Ben jij klaar om impact te maken?

Vanwege groei binnen ons team financiële instrumenten zijn we op zoek naar een adviseur ontwikkeling en financiering. Denk je dat jij de professional bent waar wij naar zoeken? Dan leren we je graag kennen. Zijn we een match? Bereid je dan maar alvast voor op een baan waarmee je écht het verschil kunt maken.

Overtuigd?

Twijfel dan niet langer, wij kunnen niet wachten je te ontmoeten en wat ons betreft kan je morgen al beginnen. Dus stuur je cv en (korte) motivatie naar:

Dana van Dorland
HR-Manager
E werken@erac.nl
T 073 – 700 03 40

Of nog vragen? Ook daarvoor kun je bij Dana terecht!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Laat gerust van je horen.

Solliciteer direct