Skip to main content

Actueel

Impactmakers fietsen voor Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds zet zich in om zieke kinderen en hun ouders een steuntje in de rug te geven wanneer zij dit het hardst nodig hebben. Niet alleen Ronald McDonald vindt dat belangrijk. Ook een hele ERAC-colonne zet zich deze maand in voor dit mooie initiatief.

Jel, jel, jel … Team impact redt het wel!

Dana, Lucas, Willem, William, Robert, Neeltje, Jimmy, Sharon, Igor, Bas en Johan. Dat zijn de elf namen van onze collega’s die op 26 en 27 juni meedoen aan de Homeride. Een van de sponsortochten geïnitieerd door het Ronald McDonald Kinderfonds. Al fietsend in estafettevorm leggen zij samen 500 kilometer af voor het goede doel. En dat in 24 uur.

Impact maak je samen

Team impact streeft naar een donatiebedrag van €7.000,00 dat zal worden geschonken aan de Ronald McDonald Huizen, huiskamers en vakantiehuizen. Zo hopen zij een verschil te kunnen maken in het leven van zieke kinderen en hun ouders. Dat samen impact maken sneller gaat, daar zijn we bij ERAC heilig van overtuigd. Helpt u Team Impact het streefbedrag te bereiken?

Uw steentje bijdragen kan hier.

Nieuwsoverzicht

Meer artikelen

Actueel

Het 9e Cohesieforum: Een reflectie op Europees samenwerkingsbeleid

Pieter Liebregts deelt zijn inzichten na het 9e Cohesieforum en legt uit waarom regionale focus noodzakelijk is voor een sociaaleconomisch…
Actueel

ERAC versterkt haar team van partners

19 april 2024. ERAC kondigt met trots aan dat Jolande Wijman, Sharon Struijcken en Anne Sampson zijn toegetreden als aandeelhouders.
Actueel

Financiering van uw project zonder Nationaal Groeifonds?

Wat zijn de alternatieve financieringsmogelijkheden voor innovatieve projecten nu het Nationaal Groeifonds is uitgesteld?