Skip to main content

Actueel

ERAC versterkt haar team van partners

Eindhoven, 19 april 2024

ERAC kondigt met trots aan dat Jolande Wijman, Sharon Struijcken en Anne Sampson zijn toegetreden als aandeelhouders. Hiermee zet het bureau een nieuwe stap in leiderschap. Deze drie talentvolle professionals zijn allemaal gegroeid binnen ERAC zelf, wat laat zien hoe belangrijk het bureau het ontwikkelen van talent binnen de eigen organisatie vindt.

Jolande Wijman kwam in 2014 bij het adviesbureau, terwijl Sharon Struijcken in 2018 en Anne Sampson in 2019 zich aansloten. Huub Smulders, de vertrekkende algemeen directeur, uitte zijn vertrouwen in de toekomst van ERAC met deze nieuwe partners. Hij benadrukte: “Ik ben ervan overtuigd dat de toewijding, expertise en leiderschapskwaliteiten van Jolande, Sharon en Anne een waardevolle aanvulling zijn op het team van ERAC, en ik zie uit naar de voortzetting van de vernieuwing en groei van de organisatie onder hun leiding na mijn vertrek later dit jaar.”

William van de Bungelaar, de aanstaande algemeen directeur van ERAC, deelde zijn trots over deze stap: “ERAC staat bekend om zijn doelgerichtheid en pragmatisme. We zijn er trots op dat we de behoeften van onze klanten kunnen vertalen naar haalbare oplossingen. Met de toetreding van Jolande Sharon en Anne versterken we niet alleen onze solide basis van leiderschap, maar voegen we ook getalenteerde strategen toe aan ons ondernemersteam.”

De nieuwe partners treden toe op basis van zowel professionele kwaliteiten als persoonlijke investering en het vertrouwen in de toekomst van ERAC. William: ”Hun beslissing om als aandeelhouder toe te treden, illustreert de sterke betrokkenheid bij onze organisatie.”

Als lid van het managementteam en senior marketeer, viert Jolande Wijman haar tienjarig jubileum met de toetreding tot de aandeelhouders van ERAC. Jolande:” Het is voor mij niet alleen een mijlpaal, maar ook een bekroning van mijn inzet.” Met haar leidende rol in de marketingstrategieën heeft Jolande bijgedragen aan het opbouwen en laten groeien van een krachtig merk. Haar doel is om het merk nog verder te versterken en uit te breiden, steeds vooruitkijkend naar nieuwe mogelijkheden.

Dankzij haar scherpe oog voor detail heeft Sharon Struijcken zich bewezen als een energieke kracht binnen het Project Control team van ERAC. Als gedreven financieel expert en inspirerend teamleider gaat ze geen uitdaging uit de weg. “Ik ben voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren, zowel voor mijzelf als voor mijn team. Ik ben vastbesloten om ERAC de komende jaren te leiden naar nieuwe successen, met groei en kansen voor de organisatie hoog op mijn agenda.”

Anne Sampson benut haar analytisch vermogen om complexe materie en ambitieuze doelstellingen, inclusief financiële uitdagingen, om te zetten in kansrijke programma’s. Anne is senior adviseur en teamleider van trainees en ze beschouwt deze nieuwe stap in haar carrière als een erkenning van haar capaciteiten door ERAC. “Dit bewijst dat ERAC haar medewerkers waardeert en hun kwaliteiten erkent. Leiderschap, vooral onder jongeren, is een belangrijke competentie in ons advieswerk. Samen met de partners en collega’s zal ik mij blijven inzetten om de vaardigheden van onze jonge talenten te stimuleren en te ontwikkelen in de komende jaren.”

ERAC, opgericht in 1992 en gevestigd in Eindhoven, bestaat momenteel uit 80 professionals, inclusief 8 partners, die zich inspannen voor een duurzame toekomst. Met een realistische aanpak streven zij naar de beste resultaten voor hun opdrachtgevers en dragen zij bij aan een duurzame en innovatieve ontwikkeling van de regio. De toetreding van Jolande, Sharon en Anne als partners markeert een nieuwe start voor ERAC, gericht op innovatie en groei.

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de communicatieafdeling van ERAC
via Larissa Beentjes.

06-23 83 26 25

Meer artikelen

Actueel

Europese verkiezingen: perspectieven en kansen

Met de Europese verkiezingen is het nu meer dan ooit relevant om de rol van de EU voor Nederland te…
Actueel

Versterk brede welvaart in uw regio: Praktische tips voor succes met de Regio Deal

Ontdek praktische tips van adviseur Marijn van Zanten om met uw voorstel het beste uit de Regio Deal te halen.
Actueel

Regioversnellers voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie

Een inspirerend blog voor alle regionale intermediaire partijen en overheden die zich inzetten om de circulaire transitie te faciliteren.