Skip to main content

ERAC Europe

Wegwijs in het Europese landschap

Lees meer

Als aanjagende organisatie in de regio kunt u niet meer om Europa heen. Europese programma’s hebben namelijk veel te bieden. Maar in een landschap vol ingewikkelde wetgeving, programma’s en netwerken raakt u al snel verdwaald. Gids nodig? ERAC maakt u wegwijs op alle gebaande én ongebaande paden in het Europese landschap.

Klaar voor de (kick)start?
ERAC combineert kennis van inhoud, regio’s, geldstromen en verantwoording om het maximale uit uw (Europese) project te halen. Wat speelt er precies in Europa? Wie moet u kennen? Welke strategie en welk netwerk kunt u het beste inzetten? Hoe financiert u uw ambities? Veel vragen waar wij een antwoord op hebben. ERAC is namelijk continu op de hoogte van essentiële informatie en actualiteiten die waardevol zijn voor uw organisatie. Zo kunnen wij telkens een paar stappen voor zijn en geven we uw project én organisatie een kickstart waar je (E)U tegen zegt.

Waterdicht advies
Ja, Europa kent complexe wetgeving. Daar staan we liever niet lang bij stil. Wij onderzoeken liever hoe we door middel van deze regels een waterdicht programma kunnen ontwikkelen, managen en monitoren. Van strategisch advies, financiering, subsidiebeheer en de bijbehorende administratie: ERAC tackelt alles van A tot Z en van E tot U.

Hoe kunnen we u helpen?

Activiteiten onder Europe

European affairs
Programmaontwikkeling
Programmamanagement
Europese projecten
Monitoring
Onderzoek en evaluaties (ex ante & ex post)
Training en opleiding

Onze expertise nodig?

Neem voor meer informatie contact op met Pieter Liebregts.

pieterliebregts@erac.nl