Skip to main content

Actueel

ERAC kondigt directiewissel aan met William van den Bungelaar aan het roer

Eindhoven, 5 februari 2024

ERAC, kondigt vandaag een directiewissel aan. Huub Smulders, algemeen directeur, neemt na 17 jaar afscheid bij ERAC. Zijn opvolger is William van den Bungelaar, momenteel HR-directeur en een ervaren lid van het directieteam.

De overdracht van het leiderschap markeert een belangrijk moment in de ontwikkeling van ERAC. Met ruim 25 jaar ervaring bij het bedrijf neemt William vol trots de rol van algemeen directeur op zich, gewapend met een heldere kijk op de toekomst. Enthousiast omarmt hij deze nieuwe uitdaging en benadrukt: “Samen met het hele team blijven we zorgen voor vakkundig advies en effectieve financiële oplossingen voor economische en maatschappelijke transities, zoals we dat al jaren met succes doen.”

Huub licht zijn besluit toe: “Na 17 jaar ERAC, voel ik dat het tijd is om het stokje over te dragen. Het is een persoonlijke beslissing en past binnen de visie van ERAC om tijdig frisse impulsen toe te voegen en nieuwe leiderschapsperspectieven te omarmen.”

Beide directeuren zijn ervan overtuigd dat ERAC bijdraagt aan het succes van haar klanten door realistisch en eerlijk advies te verstrekken. William voegt toe: “We zijn scherp op onze meerwaarde en het streven naar meetbare resultaten. Onze ambitie is om elke euro doeltreffend in te zetten voor innovatieve en duurzame oplossingen.”

Huub en William hebben samen een solide fundament gelegd voor toekomstig succes, waarbij ERAC bekendstaat om uitstekende uitvoering en doordachte strategieën. Huub benadrukt: “De dienstverlening van ERAC is erop gericht om strategische vergezichten op het gebied van technologie, verduurzaming en maatschappelijke transformatie, ook uitvoerbaar te maken, met bijzondere aandacht voor een haalbare businesscase. Onze adviseurs gaan altijd verder dan de initiële vraag en denken in de strategiefase al na over de uitvoering. Zo blijft de strategie niet alleen op papier staan.”

De overdracht van het leiderschap, gepland voor het eind van dit jaar, verzekert de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten. William richt zich in de bedrijfsstrategie op het versterken van ERAC’s positie in de bepalende transities, die op Europees, nationaal en regionaal niveau de komende jaren van grote invloed zijn op de economie en maatschappij.

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de communicatieafdeling van ERAC
via Larissa Beentjes.

06-23 83 26 25

Meer artikelen

Actueel

Optimaliseer uw subsidieverantwoording en bescherm het imago van uw organisatie

Voorkom problemen met subsidieverantwoording en zorg voor een vlekkeloos traject, Adviseur Sharon Struijcken geeft tips.
Actueel

ERAC kondigt directiewissel aan met William van den Bungelaar aan het roer

5 februari 2024, ERAC kondigt directiewissel aan. Huub Smulders, algemeen directeur, draagt het stokje over aan William van den Bungelaar.
Actueel

STEP-initiatief, een volgende stap om Europa’s strategische autonomie te versterken.

Adviseur Steven Berens licht toe hoe dit initiatief niet alleen invloed heeft op de koers van Europa's technologische positie, maar…