Skip to main content

ERAC Expertises

ERAC beantwoordt complexe vragen met brede expertises

Lees meer

Wij vinden dat kennishonger nooit gestild moet worden. Daarom zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een expert in verschillende domeinen. Zo kunnen we u op alle mogelijke manieren verder helpen.

Dankzij ons brede portfolio vol uiteenlopende projecten haalt u flink wat kennis in huis. Met onze expertises zijn ERAC-adviseurs in staat om uw vraagstuk van verschillende kanten te bekijken. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Blader dan gerust door onze expertises en activiteiten om een goed beeld te krijgen van de impact die we voor u kunnen maken.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze expertises

Energy

Hoe moet je als publieke partij precies beginnen aan de energietransitie? Het opstellen, implementeren en uitvoeren van energiebeleid heeft inhoudelijk, financieel en juridisch gezien veel haken en ogen. Wij pakken met de nodige (duurzame) energie de leiding in dit dynamische spel van passen, meten, schakelen en overleggen.

ERAC Energy

Activiteiten onder Energy:

Funding

Voor duurzame investeringen in publieke infrastructuren is grootschalige financiering nodig. In de vorm van een revolverend fonds of subsidies. ERAC spreekt de complexe taal van financiering uitmuntend. We helpen u verder met het aanvragen, beheren en managen van allerlei vormen van complexe financiering.

ERAC Funding

Activiteiten onder Funding:

Europe

Als aanjagende organisatie in de regio kunt u niet meer om Europa heen. Europese programma’s hebben namelijk veel te bieden. Maar in een landschap vol ingewikkelde wetgeving, programma’s en netwerken raakt u al snel verdwaald. Gids nodig? ERAC maakt u wegwijs in het Europese landschap.

ERAC Europe

Activiteiten onder Europe:

Innovation

Hoe vertaalt u als bedrijf een idee naar een succesvolle business case? Een ingewikkelde uitdaging die om de juiste voorbereiding en uitvoering vraagt. Van financiering tot het samenbrengen van de juiste partners en de implementatie van het project: wij verhogen het slagingspercentage van uw idee.

ERAC Innovation

Activiteiten onder Innovation:

Hoe kunnen we u helpen?

We staan altijd voor u klaar.

Bel +31 (0)73 700 03 40